Vi är bra på körkortsutbildning

Vi erbjuder högsta kvalitet på utbildning och service och självklart är vi med i STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund.

Riskutbildning

Riskutbildning del 1 för MC: Den teoretiska är på ca 4 timmar och innehåller bla mycket om att ”se och synas” – en av de största riskerna för mc-förare. Naturligtvis går vi även genom mycket om alkohol,droger och trötthet i trafiken. Denna utbildning håller vi vanligtvis här på skolan. Skulle du behöva en annan tid än vad vi kan erbjuda så har vi samarbete med andra utbildare runt om i Halland.
Riskutbildning del 2 för MC: Den praktiska delen sker på Kristinehedsbanan i Halmstad, där vi kör på speciellt uppbygda banor för att träna kurvteknik mm. Du tar dig ner till banan själv, lärare och mc finns på plats. Vid behov hämtar du kläder hos oss innan du åker. Räkna med att RiskTvåan tar större delen av dagen med restid till och från Halmstad.

Tidigare har man kunnat göra sitt teoriprov under vinterhalvåret innan man börjat med körningen. Det är inte längre möjligt eftersom båda riskutbildningarna ska vara genomförda och godkända innan du får avlägga ditt teoriprov på Trafikverket.

Kostnad för riskutbildningar: Prislistor

Kommande datum för Del 1: Kursstarter