Vi är bra på körkortsutbildning

Vi erbjuder högsta kvalitet på utbildning och service och självklart är vi med i STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund.

Körlektion

Alla vill bli färdiga med körkortet på så kort tid som möjligt! För att inte dra ut på tiden, bör du kombinera körning och teori samtidigt. En stor fördel är om du har någon att övningsköra med hemma och om din handledare ibland kan åka med på dina lektioner här hos oss. Då håller vi utbildningstakten på samma nivå både hemma och här, och du får ett snabbare och billigare körkort!

Måndag – fredag startar första lektionen 07:30
Måndag – torsdag startar sista lektionen 17:00
Fredag startar sista lektionen 12:25

Alla körlektioner för bil med manuell växel bokas och avbokas på nätet via elevcentralen.

I elevcentralen kan du enkelt planera och överblicka din utbildning. Här kan du, tillsammans med din privata handledare, följa din körutbildning hos oss. Allt du gör i bilen blir dokumenterat i ditt elektroniska utbildningskort. I en körlektion kan följande ingå:

  • Inledning: muntlig genomgång av vad som ska göras idag
  • Säkerhetskontroll: kortare kontroll av fodonsfunktioner
  • Övning: kan ske genom demonstrering (att lärare visar), instruering (att lärare talar om), självständig körning (att du självständigt tar beslut vid olika situationer i trafiken)
  • Avslutning: muntlig genomgång om vad som hänt under lektionen

Inför din bokning så får du också en påminnelse via sms. På så vis minimerar vi risken att du missar eller glömmer bort din tid – toppenbra!